Bekijk de uitzending van Evenblij maakt Vrienden: o.a. Frans Bauer terug

Di 30 juni 2020 | 21:25 Evenblij maakt Vrienden: o.a. Frans Bauer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Evenblij maakt Vrienden: o.a. Frans Bauer gemist? Bekijk hier naar Evenblij maakt Vrienden: o.a. Frans Bauer gemist.

Evenblij maakt Vrienden: o.a. Frans Bauer

Datum
Di 30 juni 2020
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NPO 1
Genre
Amusement
Acteurs
Frank Evenblij
Deel-url
gids.tv/24625218

In de derde en laatste compilatie-aflevering met de leukste gesprekken uit de afgelopen seizoenen van Evenblij maakt Vrienden, zijn onder andere de bezoekjes aan zanger Frans Bauer, acteur Tom Waes en atlete Dafne Schippers te zien.

Frans Bauer
In een zeldzaam persoonlijk gesprek vertelt Frans Bauer over zijn gezin en zijn overleden vader. Frank gaat met Frans mee als hij zijn zoon opzoekt aan de Erasmus Universiteit, waar hij student is, een wereld die voor Frans Bauer helemaal nieuw is.

Tom Waes
Met Tom Waes is Frank op de set van de Netflix-hitserie Undercover. Het Belgische wonderkind vertelt hoe hij met vallen en opstaan opklom tot acteur, presentator én zanger.

Dafne Schippers
Ook gaat Frank een dag mee in het keiharde trainingsleven van superatlete Dafne Schippers, die alles moet opofferen om haar plek aan de wereldtop te bewaren.

Gijs Naber en Thekla Reuten
En voor het eerst samen vertellen de internationaal gevierde acteurs en partners Gijs Naber en Thekla Reuten hoe het noodlot hen samenbracht.

Bekijk alle afleveringen van Evenblij maakt Vrienden op gids.tv/programma/evenblij-maakt-vrienden.

Evenblij maakt Vrienden: o.a. Frans Bauer op tv

.