Bekijk de uitzending van Ersin in wonderland terug

Do 18 april 2019 | 21:50 Ersin in wonderland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ersin in wonderland gemist? Bekijk hier naar Ersin in wonderland gemist.

Ersin in wonderland

Datum
Do 18 april 2019
Tijd
21:50 tot 22:35
Zender
NPO 3
Genre
Reisdocumentaire
Jaar
2018
Presentatie
Ersin Kiris
Deel-url
gids.tv/22109248

Ersin Kiris keert vanaf vanavond terug op tv met vier nieuwe afleveringen van Ersin in wonderland. Daarin onderzoekt hij opnieuw de twee gezichten van vakantiebestemmingen.

Kiris reist in een dubbelrol als journalist en toerist onder andere naar Hoi An in Vietnam en hij bezoekt de vulkanen rondom Antigua in Guatemala. Zijn reizen leveren bijzondere portretten van vakantieparadijzen op.

In de eerste aflevering gaat Erin Kiris naar Vietnam. Als toerist kende hij Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam. Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes. Een land vol vriendelijk lachende mensen.

De journalist Ersin merkt echter dat de pijn van de strijd nog volop aanwezig is. De oorlog maakt zelfs nog steeds nieuwe slachtoffers.

Ersin in wonderland op tv

Oorlog guatemala toeristen vietnam toerist journalist reizen eerste aflevering portretten vulkanen stranden ersin kiris eten wonderland ersin in wonderland seizoen aflevering 1 seizoen 2 terug.