Bekijk de uitzending van Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen, het Allerbeste! terug

Za 6 juli 2013 | 20:25 Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen, het Allerbeste!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen, het Allerbeste! gemist? Bekijk hier naar Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen, het Allerbeste! gemist.

Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen, het Allerbeste!

Datum
Za 6 juli 2013
Tijd
20:25 tot 22:20
Zender
NPO 1
Genre
Theatershow
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/9402500

Vanavond is het weer tijd voor cabaret! ‘Mannen het allerbeste', de laatste voorstelling van van Vleuten en van Muiswinkel als duo, is nogmaals te zien bij de VARA op Nederland 1.

Vanaf 1997 maakten zij vijf cabaretprogramma's. Bijna duizend avonden samen zingen, lachen, bekvechten en types maken, dat houdt geen mens vol: Diederik van Vleuten en Erik van Muiswinkel gaan sinds 2010 ieder hun eigen weg. Ze deden zichzelf en hun publiek op de valreep een plezier met een laatste programma als duo: ‘Mannen het allerbeste'!
Erik en Diederik kunnen zich inmiddels een luxer huisje veroorloven, wel met stapelbed natuurlijk. Ze laten hun decors wederopbouwen, en gaan er nog eens bijna twee uur pauzeloos tegenaan. Er wordt gefluisterd dat de Chinese Paul van Vliet-imitator nog een kans krijgt. Dat Willem van Hanegem in Willem ze Boekehoekie nog één keer het werk van Tolkien zal bespreken. Het schijnt bovendien dat Diederik vaker dan ooit achter de vleugel zal plaatsnemen, onder andere voor het legendarische Nelson Mandela-lied.

Voorproefjes van alle cabaretshows zijn elke donderdag te zien op website HumorTV.nl. Ook is hier meer informatie over cabaretiers te vinden en kunnen fragmenten uit het archief worden teruggekeken.

Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten: Mannen, het Allerbeste! op tv

.