Bekijk de uitzending van Het Laatste Woord Liesbeth terug

Vr 27 maart 2020 | 21:30 Het Laatste Woord Liesbeth

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Het Laatste Woord Liesbeth gemist? Bekijk hier naar Het Laatste Woord Liesbeth gemist.

Het Laatste Woord Liesbeth

Datum
Vr 27 maart 2020
Tijd
21:30 tot 22:10
Zender
NPO 1
Genre
Het Laatste Woord - Liesbeth List
Jaar
2020
Presentatie
Jeroen Pauw
Deel-url
gids.tv/24078038

Naar aanleiding van het overlijden van zangeres Liesbeth List zendt NPO 1 vanavond een bijzonder, nog niet eerder is uitgezonden, interview met haar uit.

Laatste Woord
Liesbeth List is 78 jaar geworden. In 2016 sprak Jeroen Pauw uitgebreid met haar in het kader van het programma Het Laatste Woord. De afspraak was dat het programma pas zou worden uitgezonden na haar overlijden. Dat gebeurt vanavond om 21:30 uur.

Openhartig
In Het Laatste Woord vertelt Liesbeth List openhartig over haar leven, onder andere haar veelbewogen jeugd, de unieke band met Ramses Shaffy, haar huwelijk met Cees Nooteboom en haar come-back in de jaren negentig, aan de zijde van Frank Boeijen.

Terugkijken
Jeroen Pauw heeft de afgelopen jaren diverse interviews opgenomen met bekende Nederlanders op leeftijd, waarin deze terugkijken op hun leven. Uitgangspunt van die interviews is dat ze dat ze pas na hun overlijden worden uitgezonden.

Het Laatste Woord Liesbeth op tv

.