Bekijk de uitzending van Er Ist Wieder Da terug

Zo 5 juli 2020 | 20:00 Er Ist Wieder Da IMDb: 7.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Er Ist Wieder Da gemist? Bekijk hier naar Er Ist Wieder Da gemist.

Er Ist Wieder Da

Er Ist Wieder Da
Datum
Zo 5 juli 2020
Tijd
20:00 tot 22:23
Zender
RTL 7
IMDb
7.1
Genre
Comedy
Jaar
2015
Regisseur
David Wnendt
Acteurs
Franziska Wulf, Oliver Masucci, Fabian Busch, Christoph Maria Herbst, Katja Riemann
Deel-url
gids.tv/24647778

Er ist wieder da is een Duitse komedie uit het jaar 2015, geregisseerd door David Wnendt, naar het gelijknamige boek van Timur Vermes. De hoofdrol wordt vertolkt door Oliver Masucci. Ook zijn Michael Kessler en Stephan Grossmann in deze film te zien.

De voormalige Duitse leider Adolf Hitler wordt op een morgen versuft wakker ergens in het midden van Berlijn. Verward probeert hij te reconstrueren wat er gebeurd is en hij ontdekt al snel dat er sinds de Tweede Wereldoorlog 70 jaar zijn verstreken. Maar wat is er gebeurd met Duitsland in de tussentijd? Overal buitenlanders, er is democratie en men betaalt met de euro, wat Hitler helemaal niet bevalt. Omdat de mensen denken dat hij een komiek en imitator is, belandt hij al snel in een tv-programma als komische act.

Er ist wieder da won diverse filmprijzen. Een gedeelte van de scènes in deze productie zijn geënsceneerd, maar in heel wat scènes trok de acteur Oliver Masucci in Hitler-kostuum de straat op en filmden de camera's de echte reacties van mensen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/er-ist-wieder-da

Er Ist Wieder Da op tv

.
Er Ist Wieder Da - Trailer