Bekijk de uitzending van Enemy of the state terug

Wo 26 juni 2019 | 00:45 Enemy of the state IMDb: 7.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Enemy of the state gemist? Bekijk hier naar Enemy of the state gemist.

Enemy of the state

Enemy of the state
Datum
Wo 26 juni 2019
Tijd
00:45 tot 02:15
Zender
ITV 4
IMDb
7.3
Genre
Enemy of the State
Jaar
1998
Regisseur
Tony Scott
Acteurs
Lisa Bonet, Jon Voight, Regina King, Will Smith, Gene Hackman
Twitter hashtag
#enemyofthestate
Deel-url
gids.tv/22518839

Het rustige leven van advocaat Robert Dean verandert drastisch na een toevallig weerzien met een oude vriend. Hij krijgt zonder zijn medeweten een videocassette in zijn bezit met daarop bezwarende beelden van Thomas Reynolds, een kopstuk van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsorganisatie NSA. Al snel blijkt het leven van Dean en zijn familie in gevaar te zijn.

Hij vlucht, maar is nergens nog veilig. Zijn identiteit wordt gemanipuleerd door de NSA en hoogtechnologische bewakingscamera's en afluisterapparatuur sporen hem overal op.

De mysterieuze Brill, een ex-CIA-agent, blijkt de enige te zijn die hem kan helpen om uit deze nachtmerrie te ontsnappen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/enemy-of-the-state

Enemy of the state op tv

Advocaat film thriller security identiteit kopstuk smith evidence bewakingscamera's weerzien lisa streamen gevaar vriend will smith conspiracy alive enemy of the state life familie nationale young veilig vlucht deze.
Enemy of the state - Trailer