Bekijk de uitzending van Employable Me Australia terug

Wo 12 juni 2019 | 21:25 Employable Me Australia

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Employable Me Australia gemist? Bekijk hier naar Employable Me Australia gemist.

Employable Me Australia

Datum
Wo 12 juni 2019
Tijd
21:25 tot 22:05
Zender
Eén
Genre
Documentaire
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/22406121

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks over de moeilijke zoektocht naar werk van mensen met een bijzondere neurologische aandoening.

Vandaag volgen we Jessica en Cain, beiden 21 jaar. Ze hebben allebei ook af te rekenen met autisme, maar daar stopt elke vergelijking tussen de twee. Want geen enkele persoon met het autismespectrumstoornis is dezelfde. Cain is bijzonder mondig en zijn grote droom is om filmrecensent te worden. Hij kent elke film die hij ziet door en door, maar daardoor verliest hij zich wel eens in de details. Voor Jessica is communicatie dan weer wat moeilijker en toch is ze superintelligent. Ze heeft al een diploma digitale media op zak en nu studeert ze nog voor een bachelor in de IT. Maar haar grootste uitdaging is een succesvolle sollicitatie. We gaan mee op gesprek.

Employable Me Australia op tv

Zoektocht rekenen media documentaire film bachelor diploma communicatie sollicitatie autisme vergelijking droom moeilijker australia seizoen gesprek geen.

Meer uitzendingen van Employable Me Australia