Bekijk de uitzending van Emma Willis: Delivering Babies terug

Di 5 februari 2019 | 21:30 Emma Willis: Delivering Babies

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Emma Willis: Delivering Babies gemist? Bekijk hier naar Emma Willis: Delivering Babies gemist.

Emma Willis: Delivering Babies

Datum
Di 5 februari 2019
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
TLC
Genre
Episode 1
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21740221

Toen tv-presentatrice Emma Willis beviel van haar eerste kind was ze extreem onder de indruk van het belangrijke werk dat verloskundigen verrichten. En sindsdien wilde ze eigenlijk niets liever dan dit werk eens van dichtbij meemaken.

In het nieuwe programma Emma Willis: Delivering Babies, elke dinsdag om 21:30 uur op TLC, krijgt ze deze unieke kans. Ze mag tien weken lang meelopen als 'Maternity Care Assistant' (MCA) waarbij ze verloskundigen assisteert met alle mogelijke hulp. Het is geen eenvoudige meeloopstage, maar het echte werk met echte verantwoordelijkheden.

Ze is dan ook best nerveus en bang om dingen verkeerd te doen als ze begint op haar eerste dag. Maar al snel is er geen tijd meer om daar stil bij te staan en dienen de eerste baby’s zich al aan. Die hebben namelijk geen weet van de camera’s die hen op staan te wachten bij hun eerste minuten in de wereld.

Emma Willis: Delivering Babies op tv

.