Bekijk de uitzending van EenVandaag terug

Za 29 september 2012 | 18:15 EenVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag gemist? Bekijk hier naar EenVandaag gemist.

EenVandaag

Datum
Za 29 september 2012
Tijd
18:15 tot 18:55
Zender
NPO 1
Genre
Nieuwsblok
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Kijkwijzer
Uitzending gemist
EenVandaag gemist
Deel-url
gids.tv/8155400

Onderwerpen:

-DNA-onderzoek Vaatstra begint

Vandaag begint in Noord-Oost Friesland het grootste DNA verwantschapsonderzoek ter wereld (aldus het Nederlands Forensisch Instituut). 8080 mannen staan DNA af om de moordenaar van Marianne Vaatstra te achterhalen. De politie doet een zogenoemd verwantschapsonderzoek en ziet het als de laatste poging om de zaak op te lossen.

-Jacht op de witte haai

Vijf mensen zijn dit jaar in Australie doodgebeten door een witte haai. De Australische overheid is dit zat en wil de jacht op de witte haai aan de kust toestaan.

-De Maas valt droog

In een deel van Wallonië geeft de rivier de Maas z'n geheimen prijs deze dagen. Dat betekent wandelen op de rivierbedding, natuurpracht, maar ook enorm veel rommel. Tijdens de eerste dagen van de drooglegging zijn vijf autowrakken gevonden, twee lichamen en een onvoorstelbare variëteit aan rotzooi.

-Meer pesten door crisis

Pesten op het werk is een groeiend probleem. Door de economische crisis zijn mensen onzekerder over hun baan. Uit onderzoek blijkt dat de kans op pesterijen van collega's dan toeneemt.

EenVandaag op tv

Politie pesten overheid haai onderzoek economische crisis crisis friesland marianne vaatstra vaatstra eenvandaag rivier lichamen maas wandelen kust moordenaar doodgebeten rotzooi rommel collega's forensisch geheimen wallonië.