Bekijk de uitzending van EenVandaag terug

Do 12 januari 2012 | 18:15 EenVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag gemist? Bekijk hier naar EenVandaag gemist.

EenVandaag

Datum
Do 12 januari 2012
Tijd
18:15 tot 18:45
Zender
NPO 1
Genre
Nieuwsblok
Presentatie
Pieter-Jan Hagens
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Kijkwijzer
Uitzending gemist
EenVandaag gemist
Deel-url
gids.tv/7009088

Onderwerpen:

-De natuurwet van Bleker

Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie organiseerde vandaag een bijeenkomst met een veertigtal maatschappelijke organisaties die in oktober deelnamen aan de consultatieronde van de wet natuur.

-CDA: een partij in verwarring

Het gaat niet goed met het CDA: niet alleen doet de partij het slecht in de peilingen, de christen-democraten zijn ook intern diep verdeeld. Dat bleek gisteren al uit een uitgelekte visie van het strategisch beraad, waarin afstand wordt genomen van het regeringsbeleid.

-Geweld in Syrië houdt aan

Bij een aanslag in de Syrische stad Homs kwam gisteren een Franse journalist om het leven. Het mag duidelijk zijn: Syrië bevindt zich driekwart jaar na het begin van de opstand nog altijd in een spiraal van geweld. De protesten houden aan en president Assad wil van geen wijken weten.

-The Iron Lady in première

The Iron Lady gaat vandaag in de Nederlandse bioscopen in première. De film vertelt het verhaal van Margaret Thatcher met Meryl Streep in de hoofdrol. Thatcher is de eerste vrouwelijke Britse premier en strijdt om gehoord te worden in een wereld gedomineerd door mannen.

EenVandaag op tv

Aanslag margaret thatcher iron lady president economische zaken protesten thatcher natuur assad eenvandaag film bijeenkomst president assad homs wijken opstand landbouw journalist innovatie première regeringsbeleid britse premier premier ministerie van economische zaken meryl streep peilingen verwarring.