Bekijk de uitzending van EenVandaag terug

Za 7 januari 2012 | 18:20 EenVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag gemist? Bekijk hier naar EenVandaag gemist.

EenVandaag

Datum
Za 7 januari 2012
Tijd
18:20 tot 18:55
Zender
NPO 1
Genre
Nieuwsblok
Presentatie
Bas van Werven, Pieter Jan Hagens
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Kijkwijzer
Uitzending gemist
EenVandaag gemist
Deel-url
gids.tv/6984688

Vandaag:

-'Boodschapp' helpt met kiezen in de supermarkt
Wat voor rijstwafels en welke melk kunt u het beste kopen? Sinds kort is dat te bepalen met een nieuwe applicatie, genaamd ‘Boodschapp’. Met een druk op de knop weten of een product in de supermarkt gezond is of niet en welk merk de beste kwaliteit levert.

-Skispringsters debuteren op de Olympische Winterspelen
Skispringen, ook wel schansspringen, is een echte mannensport. Maar in 2014 keert het tij: vrouwen mogen dan voor het eerst in de geschiedenis op Olympisch niveau skispringen. En misschien staat de Nederlandse Wendy Vuik dan ook wel bovenaan een Russische schans met haar lange latten ondergebonden.

-Op zoek naar de kunstschatten van Benghazi
Het is een van de grootste kunstroven uit de geschiedenis: de gestolen schat van Benghazi. Tijdens de revolutie in Libië vorig jaar zijn duizenden gouden munten, juwelen en beelden gestolen uit de Bank van Benghazi. Niemand weet wie de kunstschatten heeft of waar ze nu zijn.

EenVandaag op tv

Vrouwen revolutie eenvandaag kwaliteit supermarkt melk benghazi libië juwelen geschiedenis winterspelen olympische winterspelen munten schat wendy vuik skispringen schansspringen gouden gouden munten kunstschatten wendy schans bas van werven pieter jan hagens.