Bekijk de uitzending van EenVandaag: o.a. schimmige praktijken woningmarkt terug

Zo 13 juni 2021 | 06:35 EenVandaag: o.a. schimmige praktijken woningmarkt

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag: o.a. schimmige praktijken woningmarkt gemist? Bekijk hier naar EenVandaag: o.a. schimmige praktijken woningmarkt gemist.

EenVandaag: o.a. schimmige praktijken woningmarkt

Datum
Zo 13 juni 2021
Tijd
06:35 tot 07:00
Zender
BVN
Genre
Informatief
Presentatie
Rik van de Westelaken
Deel-url
gids.tv/26492600

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Bij het bieden op een huis kreeg Tom te maken met schimmige praktijken: 'De deadline werd soms op het laatste moment nog aangepast'
Een huis in Utrecht, met een tuin, in een populaire wijk. Succes daarmee, zul je misschien denken. Tom ging de uitdaging aan en kreeg te maken met schimmige praktijken tijdens het bieden. Een huis met een tuin in Utrecht, dat is waar Tom Kunzler en zijn vriendin naar op zoek waren. Inmiddels heeft hij een prachtig huis gekocht, maar de manier waarop het spel werd gespeeld verbaasde hem. "Ik hoorde van vrienden al dat je zonder aankoopmakelaar nergens komt. Alleen dan krijg je de huizen een paar dagen eerder te zien en mag een huis eerder bezichtigen."

Een groot succes: hoe reekalfjes dankzij drones worden gered van een gruwelijke dood in de maaimachine
Rond deze tijd van het jaar maaien boeren hun gras en de kans is groot dat er dan een reekalfje in de maaimachine verdwijnt. Om dat te voorkomen sporen vrijwilligers met een drone de babyhertjes op in het weiland, zodat ze op tijd weg kunnen komen.

Mensen met psychische klachten aan het werk krijgen, lukt niet alleen met meer geld: 'Cultuur op de werkvloer moet veranderen'
Zo'n 75.000 mensen met ernstige psychiatrische klachten zitten thuis, terwijl ze graag willen werken. Speciale trajecten bieden uitkomst, maar er is vooral een cultuuromslag nodig op de werkvloer, zegt Jacobine Geel van de Nederlandse ggz. Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees trekt vanaf volgend jaar 18 miljoen euro uit om mensen die thuiszitten met een ernstige psychiatrische aandoening sneller aan werk te helpen.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

EenVandaag: o.a. schimmige praktijken woningmarkt op tv

.