Bekijk de uitzending van EenVandaag: o.a. wel of niet skiën deze winter? terug

Za 28 november 2020 | 01:35 EenVandaag: o.a. wel of niet skiën deze winter?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag: o.a. wel of niet skiën deze winter? gemist? Bekijk hier naar EenVandaag: o.a. wel of niet skiën deze winter? gemist.

EenVandaag: o.a. wel of niet skiën deze winter?

Datum
Za 28 november 2020
Tijd
01:35 tot 01:50
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Rik van de Westelaken
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Deel-url
gids.tv/25452020

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Wel of niet skiën? Wintersportondernemers willen duidelijkheid vanuit Europa
Mogen we, of mogen we niet? Europese landen verschillen nogal van mening, wat wintersport betreft. En dat is lastig als je in de sector werkt. "Alle parttimers zitten thuis." Om corona geen kans te geven, willen Duitsland, Italië en Frankrijk een wintersportverbod voor heel Europa. In elk geval tot 10 januari. Maar daar kunnen niet alle landen zich in vinden. Zo willen Zwitserland en Oostenrijk de pistes 'gewoon' opengooien. Vorig jaar raakten veel toeristen tijdens hun wintersportvakantie besmet met COVID-19.

EenVandaag wint rechtszaak die was aangespannen door Hema over asbest in make-up
Er is geen reden voor rectificatie van publicaties van EenVandaag over asbestdeeltjes in make-up van de Hema. De publicaties waren niet onrechtmatig. Dat heeft de Rechtbank Amsterdam bepaald in een rechtszaak die was aangespannen door het bedrijf. Begin oktober publiceerde EenVandaag dat in make-up van Hema en Douglas door drie laboratoria asbest was gevonden. Het gaat om de producten My Cheek Palette Blush van Douglas en B.A.E. loose powder foundation 2nd skin van Hema. In drie tests van hetzelfde monster werden sporen van de kankerverwekkende stof gevonden. Hema bestrijdt de uitkomsten van het onderzoek en stapte naar de rechter.

Honderden pakketten per dag, 2 minuten per pakket: een dag mee met Peter, die bezorgt voor PostNL
Peter van der Stap werkt als onderaannemer voor PostNL en bezorgt een deel van de pakketten die wij bestellen voor de feestdagen. Maar: de werkdruk is hoog en de beloning mager. "Wat verwacht wordt, is hoger dan je aankan."

EenVandaag: o.a. wel of niet skiën deze winter? op tv

.