Bekijk de uitzending van EenVandaag: o.a. boekingen Curaçao nemen toe terug

Wo 4 november 2020 | 18:15 EenVandaag: o.a. boekingen Curaçao nemen toe

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag: o.a. boekingen Curaçao nemen toe gemist? Bekijk hier naar EenVandaag: o.a. boekingen Curaçao nemen toe gemist.

EenVandaag: o.a. boekingen Curaçao nemen toe

Datum
Wo 4 november 2020
Tijd
18:15 tot 18:45
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Pieter Jan Hagens
Officiële Twitter
@eenvandaag
Deel-url
gids.tv/25322847

Onderwerpen van deze uitzending

Boekingen naar Curaçao bij reisorganisatie TUI nemen toe: 'Als het hier uitbreekt zijn we goed de lul'
Tot half januari is het advies om niet naar het buitenland te reizen als dat niet noodzakelijk is. Voor de Nederlandse Antillen is een uitzondering gemaakt en dat is te merken: bij reisorganisatie TUI was vanmorgen een toename van het aantal boekingen. 'Maak en boek geen reizen naar het buitenland tot half januari, tenzij strikt noodzakelijk. Vakantie en familiebezoek zijn geen noodzakelijke reizen', is het dringende advies van premier Rutte en minister De Jonge. Voor de Nederlandse Antillen geldt een uitzondering. Aruba, Sint Maarten, Bonaire, Saba en Sint Eustatius staan nu op code oranje, maar Curaçao is code geel.

Waarom het mogelijk nog dagen duurt voordat we weten wie de nieuwe president van de Verenigde Staten wordt
De Amerikaanse verkiezingen zijn 'spannender dan verwacht', zegt Amerikakenner Koen Petersen. De kans is klein dat we vandaag een uitslag krijgen. "Trump doet het veel beter dan verwacht. Het zou van één staat kunnen afhangen." Zoals het een echte Amerikanist betaamt is Petersen de hele nacht opgebleven om de uitslagen te volgen. "Maar eigenlijk zeg ik nog hetzelfde als gisteravond; het ligt nog veel te dicht bij elkaar om te kunnen zeggen wie er gaat winnen", concludeert hij droogjes.

EenVandaag: o.a. boekingen Curaçao nemen toe op tv

.