Bekijk de uitzending van EenVandaag: o.a. nog geen alternatief voor Stint terug

Ma 5 oktober 2020 | 18:15 EenVandaag: o.a. nog geen alternatief voor Stint

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag: o.a. nog geen alternatief voor Stint gemist? Bekijk hier naar EenVandaag: o.a. nog geen alternatief voor Stint gemist.

EenVandaag: o.a. nog geen alternatief voor Stint

Datum
Ma 5 oktober 2020
Tijd
18:15 tot 18:45
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Jaap Jongbloed
Officiële Twitter
@eenvandaag
Deel-url
gids.tv/25158589

Onderwerpen van deze uitzending

Na 2 jaar heeft de kinderopvang eigenlijk nog geen alternatief voor de Stint
Het lijkt nu echt over en uit voor de Stint. De fabrikant van de elektrische bolderkar heeft alle werknemers moeten ontslaan. En de kinderopvang? Die heeft nog steeds geen goed alternatief voor het vervoeren van de kinderen. "Eigenlijk hebben we geen hoop meer, maar ik hou me vast aan een laatste sprankje", zegt directeur van de Brancheorganisatie Kinderopvang Emmeline Bijlsma. De kinderopvangorganisaties willen niets liever dan de Stint weer in gebruik nemen. De elektrische bolderkar werd 2 jaar geleden van de weg gehaald na een fataal ongeluk in Oss.

Billy is een van de weinige zwarte Amerikanen die op Trump stemmen: 'Ik krijg elke dag wel haatmail'
Het zijn er misschien niet veel, maar ze zijn er zeker wel: zwarte aanhangers van president Trump. Billy uit St. Paul is een van hen. Hij steunt president Trump onvoorwaardelijk, ook al is het tegen het zere been van een groot deel van zijn familie. We treffen Billy in St. Paul, een klein stadje onder de rook van Minneapolis. Hij is een trotse veteraan die gevochten heeft in Kosovo en Irak. Samen met zijn vrouw Sandra geniet hij inmiddels van zijn pensioen en is hij actief als vrijwilliger om veteranen die worstelen met psychische en financiële problemen te helpen. "Ik ben trots op dit land. De Amerikaanse vlag betekent voor mij vrijheid. Deze vlag vertegenwoordigt alle Amerikanen."

VR-bril met rustgevende beelden helpt gestreste verpleegkundigen de coronacrisis door
Het kijken naar rustgevende beelden via een VR-bril kan helpen bij stress en burn-outklachten. Maar ook verpleegkundigen die onder grote druk staan in de coronacrisis hebben nu baat bij deze technologie.

EenVandaag: o.a. nog geen alternatief voor Stint op tv

.