Bekijk de uitzending van EenVandaag: o.a. veel ondernemers staan weer stil terug

Vr 2 oktober 2020 | 18:15 EenVandaag: o.a. veel ondernemers staan weer stil

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag: o.a. veel ondernemers staan weer stil gemist? Bekijk hier naar EenVandaag: o.a. veel ondernemers staan weer stil gemist.

EenVandaag: o.a. veel ondernemers staan weer stil

Datum
Vr 2 oktober 2020
Tijd
18:15 tot 18:35
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Jaap Jongbloed
Officiële Twitter
@eenvandaag
Deel-url
gids.tv/25144240

Onderwerpen van deze uitzending

Net nu de economie eindelijk een beetje aantrok, is het voor veel ondernemers weer stilstaan: 'Het is een drama'
De zorgen bij ondernemers zijn weer helemaal terug nu de coronamaatregelen zijn aangescherpt vanwege de tweede golf. Of ze een nieuwe dip overleven, verschilt per sector, zegt hoofdeconoom Marieke Blom van ING. "Ondernemers hebben nú duidelijkheid nodig." Premier Rutte kondigde maandag een pakket met nieuwe coronamaatregelen af. Daarin ligt de nadruk op thuiswerken, kleinere groepsgroottes en in je eentje winkelen. In elk geval voor de komende 3 weken. De economie, die net begon op te veren, moet dus weer grotendeels op slot.

Veganist Suzanne heeft eindelijk wat te kiezen: supermarkten ineens vol met vegan producten
Vegan ijs, vegan pizza en zelfs vegan sushi: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het tegenwoordig makkelijk plantaardig krijgen. Veganisme is hot en daar zijn ook de supermarkten inmiddels achter. Had het tot een paar jaar geleden nog een hoog geitenwollen sokkengehalte om vegan te zijn, nu is dat wel anders.

EenVandaag: o.a. veel ondernemers staan weer stil op tv

.