Bekijk de uitzending van EenVandaag: o.a. Ziekenhuisdirecteur wil zorgbonus voor alle medewerkers terug

Vr 25 september 2020 | 01:30 EenVandaag: o.a. Ziekenhuisdirecteur wil zorgbonus voor alle medewerkers

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag: o.a. Ziekenhuisdirecteur wil zorgbonus voor alle medewerkers gemist? Bekijk hier naar EenVandaag: o.a. Ziekenhuisdirecteur wil zorgbonus voor alle medewerkers gemist.

EenVandaag: o.a. Ziekenhuisdirecteur wil zorgbonus voor alle medewerkers

Datum
Vr 25 september 2020
Tijd
01:30 tot 02:05
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Pieter Jan Hagens
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Deel-url
gids.tv/25100512

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending

Ziekenhuisdirecteur negeert richtlijn en eist zorgbonus voor ál zijn medewerkers
De directeur van het Albert Schweitzerziekenhuis vraagt voor al zijn werknemers de zorgbonus van 1000 euro aan, tegen de richtlijn van het ministerie in. "Iederéén heeft een extreme prestatie geleverd." Vorige week publiceerde het ministerie van Volksgezondheid een lijst met beroepen die niet in aanmerking zouden komen voor de zorgbonus. Wie verzint dit, dacht ziekenhuisdirecteur Peter van der Meer verontwaardigd toen hij de lijst zag. "Op de lijst staan beroepen die wel degelijk volop hebben meegeknokt tegen corona, zoals de röntgenlaboranten, de fysiotherapeuten en de operatie-assistenten."

Jongeren vinden dat ze klimaatbewuster kunnen leven, maar willen ook lang douchen en veel Netflixen
De helft van de jongeren (53 procent) vindt dat ze groener zouden moeten leven. Het lukt ze niet altijd om klimaatbewuste keuzes te maken, ze vinden veranderingen te duur of willen hun guilty pleasures er niet voor opgeven. Dat blijkt uit onderzoek van 3Vraagt, onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel, onder jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Morgen is er een wereldwijde klimaatactiedag aangekondigd.

EenVandaag: o.a. Ziekenhuisdirecteur wil zorgbonus voor alle medewerkers op tv

.