Bekijk de uitzending van EenVandaag: o.a. uit euro stappen niet goed voor economie terug

Di 22 september 2020 | 18:15 EenVandaag: o.a. uit euro stappen niet goed voor economie

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag: o.a. uit euro stappen niet goed voor economie gemist? Bekijk hier naar EenVandaag: o.a. uit euro stappen niet goed voor economie gemist.

EenVandaag: o.a. uit euro stappen niet goed voor economie

Datum
Di 22 september 2020
Tijd
18:15 tot 18:45
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Roos Moggré
Officiële Twitter
@eenvandaag
Deel-url
gids.tv/25087164

Onderwerpen van deze uitzending

Uit de euro stappen is volgens deze top-economen niet beter voor onze economie, zoala de SP beweert
De SP wil van de euro af. Dat blijkt uit het concept-verkiezingsprogramma van de partij. "Vasthouden aan de euro gaat ten koste van onze economie." Maar daar denken deze drie topeconomen heel anders over. De euro slecht voor onze Nederlandse economie? "Nee", zeggen deskundigen. "Het is niet waar dat vasthouden aan de euro slecht is voor onze economie", zegt hoogleraar Finance, Harald Benink, vol overtuiging.

Exclusieve foto's Ridouan Taghi
Topcrimineel Ridouan Taghi zegt dat hij na zijn arrestatie dagenlang zwaar mishandeld is door agenten uit Dubai en Marokko. Hij schrijft dat in een verklaring aan EenVandaag. "Ik werd vastgehouden in een kamer met vrieskou en bewerkt met elektroshocks." Voor het eerst vertelt Taghi wat er na zijn geruchtmakende aanhouding is gebeurd. "In Dubai werd mij, terwijl ik plat op de grond lag, een pistool op het hoofd gezet. De agenten vertelden dat ze opdracht hadden gekregen om mij dood te schieten. Daarna ben ik helemaal in elkaar getrapt."

EenVandaag: o.a. uit euro stappen niet goed voor economie op tv

.