Bekijk de uitzending van EenVandaag: o.a. Olga Commandeur populairder dan ooit terug

Za 8 augustus 2020 | 18:15 EenVandaag: o.a. Olga Commandeur populairder dan ooit

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag: o.a. Olga Commandeur populairder dan ooit gemist? Bekijk hier naar EenVandaag: o.a. Olga Commandeur populairder dan ooit gemist.

EenVandaag: o.a. Olga Commandeur populairder dan ooit

Datum
Za 8 augustus 2020
Tijd
18:15 tot 18:50
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Officiële Twitter
@eenvandaag
Deel-url
gids.tv/24845524Onderwerpen van deze uitzending

Olga Commandeur was nog nooit zo populair bij jongeren: 'Als het aan mij ligt ga ik nog jaren door'
Ze is 61 en heeft een kunstknie maar Olga Commandeur is nog nooit zo populair geweest. Tijdens de coronacrisis keken er meer jongeren dan ooit naar Nederland in Beweging. We wandelen met Olga door haar geboorteplaats IJmuiden.

Usha's broer werd doodgestoken door een minderjarige buurjongen: 'Je hoeft maar iets te zeggen en ze grijpen een mes'
Precies een jaar geleden werd Genesh Parohi (38) doodgestoken. De verdachte, een 17-jarige buurjongen, wilde 'alleen dreigen en niet 'prikken''. "De woordkeuze alleen al. Mijn broer is geen band die je lek prikt", zegt Genesh' zus Usha. Op 8 augustus komt er plotseling een einde aan het leven van Genesh, vader van twee jonge kinderen, voor zijn ouderlijk huis in Den Haag. "Hij was een nakomertje, hij was 8,5 jaar jonger", vertelt Usha. "Hij was het meest levendige kind in huis, altijd aanwezig."

De 'milde' coronaklachten van Manon en haar gezin gaan maar niet over: 'Ik herken mijn lichaam niet meer'
Manon en haar kinderen liepen tijdens carnaval het coronavirus op. Ze belandden niet op de ic maar waren thuis wel maanden ziek. En nog steeds zijn ze niet beter. "Onderschat dit virus niet!", waarschuwt de voorheen fitte Manon. Verhuisd vanuit Vriezenveen naar Brabant lijkt het Manon een goed idee voor de inburgering om te gaan carnavallen. "Ik wilde aansluiting voor de kindjes en zo hebben we vier dagen gecarnavald. En kregen we een overdosis van het virus binnen."

EenVandaag: o.a. Olga Commandeur populairder dan ooit op tv

.