Bekijk de uitzending van EenVandaag terug

Wo 8 augustus 2018 | 18:15 EenVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EenVandaag gemist? Bekijk hier naar EenVandaag gemist.

EenVandaag

Datum
Wo 8 augustus 2018
Tijd
18:15 tot 18:50
Zender
NPO 1
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2018
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Uitzending gemist
EenVandaag gemist
Deel-url
gids.tv/20718040

Onderwerpen:

- Hans Klok: 'Ik wil de vergane glorie vooruit zijn'

Illusionist Hans Klok treedt deze maand voor het laatst op in het Amsterdamse theater Carré. Daarna vertrekt hij naar Las Vegas waar hij tien jaar lang, zes keer per week, twee shows per dag gaat doen. "Het is geen happy story, maar ik wil voorkomen dat ik uiteindelijk in Nederland beland in het betere bruiloften en partijen-circuit."

Aan de buitenkant lijkt het leven van de wereldberoemde goochelaar Hans Klok (49) een en al glitter en glamour, hij treedt op over de hele wereld met in zijn show wereldsterren als Pamela Anderson. Maar de realiteit is een stuk harder. Bij hem thuis in zijn eenvoudige bovenwoning in Bloemendaal vertelt Klok: "Ik ben net uit een miljoenenschuld. Daar zat ik vijftien jaar in."

- Gevluchte Albanese agent bang voor uitzetting: 'Als ik terugga ben ik dood'

Een Albanese politieagent, die asiel had gekregen in ons land, dreigt alsnog te worden uitgezet. De man was in eigen land lid van een speciaal drugsteam dat onderzoek deed naar de Albanese minister van Binnenlandse Zaken. "Als ik terugga, ben ik voor honderd procent dood!"

De minister naar wie het onderzoek liep, bleek banden te hebben met drugscriminelen en is inmiddels afgetreden. De agent wordt tot op de dag van vandaag bedreigd en vreest nu voor zijn leven en dat van zijn gezin als hij terug moet naar Albanië.

EenVandaag op tv

Onderzoek minister theater eenvandaag agent binnenlandse zaken politieagent bloemendaal asiel minister van binnenlandse zaken gezin klok carré las vegas show goochelaar afgetreden banden harder hans klok pamela anderson anderson week tien jaar thuis bedreigd glitter.