Bekijk de uitzending van EénVandaag terug

Do 13 augustus 2015 | 18:15 EénVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EénVandaag gemist? Bekijk hier naar EénVandaag gemist.

EénVandaag

Datum
Do 13 augustus 2015
Tijd
18:15 tot 18:45
Zender
NPO 1
Genre
Nieuwsuitzending
Presentatie
Bas van Werven, Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Uitzending gemist
EénVandaag gemist
Deel-url
gids.tv/13883501

Vanavond onder andere EénVandaag:

- Documentaire toont ondergang Amy Winehouse

De documentaire ‘Amy’ breekt internationaal alle records. Deze week is de film over zangeres Amy Winehouse ook in de Nederlandse bioscopen te zien. Regisseur Asif Kapadia laat vooral de pijnlijke ondergang van Amy Winehouse zien: het zeer talentvolle jonge meisje dat uiteindelijk ten prooi valt aan de roem, drank, drugs en foute vrienden.

- Politie faalt vaker bij aangifte bedreiging

De politie heeft publiekelijk toegegeven fouten te hebben gemaakt in het onderzoek naar de vermoorde verpleegster Linda van der Giesen. Ze werd maandag doodgeschoten op de parkeerplaats van het ziekenhuis waar ze werkzaam was. Ze had al meermalen aangifte gedaan van bedreiging door haar ex, die nu als verdachte is opgepakt.

- De Zomer-BBQ: Vivianne Miedema

Ze is het grootste talent van het Nederlandse vrouwenvoetbal: de 19-jarige Vivianne Miedema uit Hoogeveen, speelster van het Duitse Bayern München. Op het WK voor vrouwen in Canada dit jaar is ze de topspits van het Nederlandse team. Uiteindelijk wordt Oranje in de achtste finale uitgeschakeld op het toernooi, na één overwinning, één gelijkspel en twee nederlagen.

EénVandaag op tv

Vrouwen talent politie ziekenhuis bayern münchen aangifte verdachte onderzoek oranje canada bedreiging bayern drugs documentaire finale film overwinning zangeres regisseur toernooi parkeerplaats hoogeveen doodgeschoten vivianne miedema bosman records verpleegster gelijkspel giesen foute drank miedema opgepakt linda van der giesen prooi amy winehouse bas van werven pieter jan hagens suzanne bosman team meisje foute vrienden.