Bekijk de uitzending van EénVandaag terug

Do 18 juni 2015 | 01:10 EénVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EénVandaag gemist? Bekijk hier naar EénVandaag gemist.

EénVandaag

Datum
Do 18 juni 2015
Tijd
01:10 tot 01:45
Zender
NPO 1
Genre
Nieuwsuitzending
Presentatie
Bas van Werven, Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Uitzending gemist
EénVandaag gemist
Deel-url
gids.tv/13511742

-Haags schimmenspel over geheim belastingplan

Het is het laatste Grote Project van Rutte-2 en de gevolgen ervan gaan we allemaal in onze portemonnee merken. Vandaar dat iedereen gespitst is op het nieuwe Belastingplan. Er is nog niets over bekend, maar het leidt in Den Haag al wel tot veel onrust.

-'Psychische hulp bij kanker moet terug in basispakket'

De diagnose kanker komt aan als een mokerslag. Ineens is de dood eng dichtbij. Eenderde van de patienten ontwikkelt hierdoor psychische problemen. Ook hun familieleden kunnen ervan heftig in de knoop raken. Ze kunnen last krijgen van een aanpassingsstoornis, waarbij het niet lukt om alleen met vrienden en familie het oude leven weer eenvoudig te hervatten.

-Criminele bedreigingen hebben invloed op bestuur

Wordt de besluitvorming door geweld beïnvloed?
Ernstige bedreigingen aan het adres van burgemeesters hebben invloed op de bestuurlijke besluitvorming. Dat zegt oud-burgemeester Fons Jacobs van Helmond. Hij reageert daarmee op de brandstichting in de auto van de Haarlemse burgemeester Bernt Schneiders, die mogelijk het werk is van motorclub Hells Angels.

-Crash Volvo Ocean Race: Wouter Verbraak doet verhaal

29 november 2014. De lokatie, ergens op de Indische Oceaan, tweehonderd kilometer ten noordoosten van het tropische eiland Mauritius. Het evenement: de Volvo Ocean Race, de zwaarste zeilwedstrijd ter wereld.

EénVandaag op tv

Auto den haag patienten race burgemeester helmond geheim kanker burgemeesters motorclub wouter onrust bedreigingen bestuur oceaan belastingplan diagnose bosman volvo ocean race ocean race familieleden hells angels indische oceaan brandstichting project wouter verbraak noordoosten volvo bernt schneiders tropische hells vandaar angels geweld eiland dood bas van werven bernt schneiders pieter jan hagens suzanne bosman portemonnee fons familie.