Bekijk de uitzending van EénVandaag terug

Di 24 februari 2015 | 01:10 EénVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EénVandaag gemist? Bekijk hier naar EénVandaag gemist.

EénVandaag

Datum
Di 24 februari 2015
Tijd
01:10 tot 01:45
Zender
NPO 1
Genre
Nieuwsuitzending
Presentatie
Bas van Werven, Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Uitzending gemist
EénVandaag gemist
Deel-url
gids.tv/12852731

Onderwerpen:

-Rechter: loonoffer V&D niet terecht

De rechtbank in Amsterdam heeft vandaag uitspraak gedaan in de zaak die de vakbonden hebben aangespannen tegen V&D. De rechter oordeelde dat V&D de lonen niet eenzijdig mag verlagen.

-Het verhaal van een ex-jihadist

Hij bekeerde zich tot de islam, radicaliseerde en werd prominent lid van de Haagse jihadbeweging waarvan veel leden in Syrie strijden. Dennis Abdelkarim Honing uit Haarlem stapte eruit en waarschuwt nu voor de gevaren van radicalisering. Honing schreef er een boek over en doet in EenVandaag zijn verhaal.

-Rijkstunnels Noord-Holland vol mankementen

Het onderhoud aan de Velser-, Wijker-, Zeeburger-, en Schipholtunnel, laat ernstig te wensen over. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag en RTV Noord-Holland. Volgens een groot aantal deskundigen komt dat omdat onderhoud niet de prioriteit heeft en dat kan desastreuze gevolgen hebben.

EénVandaag op tv

Amsterdam syrie vakbonden onderzoek rechtbank onderhoud islam uitspraak eenvandaag radicalisering honing haarlem noord-holland bosman deskundigen lonen loonoffer mankementen boek bas van werven pieter jan hagens suzanne bosman dennis schipholtunnel.