Bekijk de uitzending van EénVandaag terug

Za 8 november 2014 | 18:20 EénVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EénVandaag gemist? Bekijk hier naar EénVandaag gemist.

EénVandaag

Datum
Za 8 november 2014
Tijd
18:20 tot 18:55
Zender
NPO 1
Genre
Nieuwsuitzending
Presentatie
Bas van Werven, Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Uitzending gemist
EénVandaag gemist
Deel-url
gids.tv/12216962

Onderwerpen:

-Deel MH17 nagebouwd voor onderzoek oorzaak crash

De Onderzoeksraad voor Veiligheid wil de wrakstukken van de MH17 in Oekraïne binnenkort gaan bergen. Met de wrakstukken moet een deel van het vliegtuig worden nagemaakt om goed onderzoek naar de oorzaak van de crash te kunnen doen.

-Op de vlucht: 25 jaar na de val van de muur

Honderdduizenden burgers van de DDR probeerden tussen 1961 en 1989 hun land te ontvluchten. Een hachelijke onderneming. Vluchtelingen riskeerden immers de dood bij hun ontsnapping. Of arrestatie, met daaraan vast een gevangenisstraf van maximaal 15 jaar.

-Langer thuis met hulp van ZZP-ers en vrijwilligers

'Langer thuis,' dat is het motto van dit kabinet. Maar tegelijkertijd wordt er ook flink bezuinigd in de zorg. Ondernemers zien een gat in de markt. Via websites bieden kappers, klusjesmannen en boodschappenjongens nu hulp aan huis aan.

EénVandaag op tv

Veiligheid kabinet onderzoek vliegtuig crash vluchtelingen arrestatie onderzoeksraad onderzoeksraad voor veiligheid ondernemers oekraïne gevangenisstraf burgers vrijwilligers ontsnapping bergen nagebouwd bosman wrakstukken 25 jaar mh17 15 jaar oorzaak 1989 25 jaar na de val van de muur val van de muur klusjesmannen ontsnapping markt dood bas van werven pieter jan hagens suzanne bosman kappers muur.