Bekijk de uitzending van EénVandaag terug

Vr 9 mei 2014 | 06:55 EénVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EénVandaag gemist? Bekijk hier naar EénVandaag gemist.

EénVandaag

Datum
Vr 9 mei 2014
Tijd
06:55 tot 02:04
Zender
BVN
Genre
Nieuwsuitzending
Presentatie
Bas van Werven;Pieter Jan Hagens;Suzanne Bosman
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Deel-url
gids.tv/11206112

Onderwerpen:

-'Duitse motoroorlog op Nederlands grondgebied'

Sinds motorclub Bandidos zich in Nederland heeft gevestigd, lijkt de rust in het Nederlandse motorlandschap maar niet terug te keren. Aanslagen, arrestaties van clubleden en de vondst van de lichamen van twee vermiste mannen in Limburg. Nederland heeft nu ook een ‘Rockerkrieg’, afkomstig van onze Oosterburen.

-Wereldpremière theatervoorstelling 'Anne'

Meer dan honderd mensen werkten de afgelopen maanden zeven dagen in de week om het nieuwe theater in de Amsterdamse Houthavens op tijd af te krijgen voor het toneelstuk ‘Anne’. Een nieuwe voorstelling over het leven van Anne Frank die vanavond in wereldpremière gaat.

-Nederlandse Rekenkamer haalt fel uit naar Brussel

De Nederlandse Rekenkamer heeft vandaag bij monde van Kees Vendrik in ongekend felle bewoordingen uitgehaald naar Brussel. Vendrik kritiseert in EenVandaag het feit dat in Europa bijna geen enkel land verantwoording wil afleggen over de rechtmatige besteding van geld dat ze uit Brussel hebben gekregen.

EénVandaag op tv

Limburg nederland aanslagen arrestaties verantwoording theater eenvandaag brussel anne frank lichamen motorclub voorstelling rekenkamer honderd bosman toneelstuk bandidos besteding monde clubleden geld europa vondst kees vendrik.