Bekijk de uitzending van EénVandaag terug

Zo 23 maart 2014 | 06:30 EénVandaag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van EénVandaag gemist? Bekijk hier naar EénVandaag gemist.

EénVandaag

Datum
Zo 23 maart 2014
Tijd
06:30 tot 07:00
Zender
BVN
Genre
Nieuwsuitzending
Presentatie
Bas van Werven;Pieter Jan Hagens;Suzanne Bosman
Twitter hashtag
#eenvandaag
Officiële Twitter
@eenvandaag
Deel-url
gids.tv/10940136

Onderwerpen:

-Opnieuw stappen PVV'ers op

De onrust binnen de PVV houdt aan. PVV-leider in Europa Laurence Stassen stapt op, naar aanleiding van de 'Marokkanenuitspraak' van Geert Wilders. Ook twee Friese Statenleden en Gerben Laagland, Statenlid in Flevoland vertrekken uit de PVV.

-Nucleaire top Den Haag zwaarbewaakt

Den Haag is komende week strenger beveiligd dan ooit. De Hofstad is het toneel van de wereldtop tegen nucleair terrorisme, de Nuclear Security Summit. EenVandaag doet verslag van de grootste beveiligingsoperatie die ons land ooit organiseerde.

-Khan: de vader van het nucleaire probleem

Op de nucleaire top spreken wereldleiders over hoe te voorkomen dat nucleair materiaal in handen valt van terroristen. Hoe belangrijk het is om zorgvuldig met nucleaire technologie om te gaan, blijkt uit het verhaal van de Pakistaan Abdul Qadeer Khan: de meest beruchte smokkelaar van nucleaire technologie.

EénVandaag op tv

Den haag eenvandaag terrorisme terroristen strenger geert wilders wereldleiders wereldtop flevoland onrust technologie nuclear security summit toneel nucleair bosman pvv-leider nucleair terrorisme nucleair materiaal security hofstad europa smokkelaar vader stapt op.