Bekijk de uitzending van Een nacht met mijn ex terug

Di 17 april 2018 | 20:25 Een nacht met mijn ex

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Een nacht met mijn ex gemist? Bekijk hier naar Een nacht met mijn ex gemist.

Een nacht met mijn ex

Datum
Di 17 april 2018
Tijd
20:25 tot 21:20
Zender
NPO 3
Genre
Reality-show
Jaar
2018
Twitter hashtag
#eennachtmetmijnex
Deel-url
gids.tv/20028336

Iedereen heeft er wel één: een ex-geliefde. De vreemdganger, de man die niet met relatieproblemen kon omgaan, de vrouw die een andere kant op groeide en the one that got away. Maar wie zou er 24 uur met een ex willen doorbrengen om antwoorden te krijgen op vragen die maanden na het beëindigen van de relatie nog steeds rondspoken? Om pijnlijke herinneringen op te halen, uitleg te vragen over schandalige misstappen, of om te kijken of de liefde sterk genoeg is om het nog een keer te proberen?

In het nieuwe BNNVARA-programma 'Een nacht met mijn ex' sluiten ex-geliefden zich 24 uur met elkaar op in een luxeappartement dat volhangt met camera’s en kijken ze of ze hun relatie nog een nieuwe kans kunnen geven. Een nacht met mijn ex is vanaf vanavond elke dinsdag om 20:25 uur te zien op NPO 3.

In de eerste aflevering zien we de 34-jarige Luciano en zijn ex Marissa. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker omdat Marissa niet goed kon wennen aan het feit dat ze de aandacht van Luciano moest delen met het dochtertje van Luciano uit een eerdere relatie. Toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haalde, besloot zij er definitief een punt achter te zetten. Luciano heeft Marissa uitgenodigd in het appartement om te kijken of Marissa nog gevoelens voor hem heeft en of ze zijn misstap kan vergeven. Kiezen ze er na het diner voor om de nacht samen door te brengen en hun relatie een nieuwe kans te geven, of zijn de gevoelens van Marissa bekoeld en gaan ze allebei alleen naar huis?

Ook zien we Shay en Julian, die samen een zoontje hebben. Hun relatie is net een maand uit, omdat Julian is vreemdgegaan. Dat is voor Shay moeilijk te vergeven. Ze zit nog met veel vragen over zijn ontrouw en hoopt antwoorden te krijgen zodat ze verder kan. Zijn de antwoorden van Julian voldoende voor Shay om hem te vergeven en het samen weer op te pakken, of kiest ze ervoor om zonder hem verder te gaan?

Het derde ex-koppel is de 40-jarige Marvin en zijn ex, Tessa. Ze zijn al meerdere keren uit elkaar gegaan omdat ze te veel van elkaar verschillen. Ze kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar leven. Voor hun twee kinderen willen ze graag kijken of ze hun relatie toch nieuw leven in kunnen blazen. Kunnen ze hun verschillen overkomen en overnachten ze in het appartement, of kiezen ze er voor de zoveelste keer voor om het erbij te laten?

Een nacht met mijn ex op tv

Vrouw diner julian liefde appartement overnachten voldoende eerste aflevering relatie misstap uitgenodigd geld kinderen marvin koppel vragen wennen seizoen nacht aflevering 1 kijken uitleg.