Bekijk de uitzending van Eat Pray Love terug

Za 23 november 2019 | 06:20 Eat Pray Love IMDb: 5.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Eat Pray Love gemist? Bekijk hier naar Eat Pray Love gemist.

Eat Pray Love

Eat Pray Love
Datum
Za 23 november 2019
Tijd
06:20 tot 09:00
Zender
RTL 4
IMDb
5.8
Genre
Romantisch drama
Jaar
2010
Regisseur
Ryan Murphy
Acteurs
Julia Roberts, I. Gusti Ayu Puspawati, Hadi Subiyanto, Billy Crudup, Viola Davis
Twitter hashtag
#eatpraylove
Deel-url
gids.tv/23333061

Elizabeth Gilbert heeft 'alles wat haar hartje begeert' als moderne vrouw: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn, wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Wanneer zij en haar man scheiden, besluit Elizabeth een jaar lang alleen op reis te gaan. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze Italië, Indië en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en daar leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en maakt ze kennis met de kracht van meditatie, en in Indonesië ontdekt ze de balans tussen ernst en lichtvoetigheid. Op Bali ontmoet ze de liefde van haar leven.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/eat-pray-love

Eat Pray Love op tv

Italië india bali indonesië zoektocht paniek film liefde scheiden romantisch echtgenoot indië gilbert ernst verdriet roberts streamen teken julia roberts viola davis billy eten davis verwarring geluk billy crudup julia meditatie reis drama lang deze.
Eat Pray Love - Trailer