Bekijk de uitzending van Earth's Natural Wonders terug

Za 23 maart 2019 | 21:05 Earth's Natural Wonders

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Earth's Natural Wonders gemist? Bekijk hier naar Earth's Natural Wonders gemist.

Earth's Natural Wonders

Datum
Za 23 maart 2019
Tijd
21:05 tot 22:00
Zender
NPO 2
Genre
Natuurdocumentaire
Jaar
2018
Twitter hashtag
#earthsnaturalwonders
Deel-url
gids.tv/21968254

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Britse natuurdocumentairereeks (2018).

Surviving against the odds.

Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangrijk festival moet een krijger uren dansen om een vogelgeest tevreden te stellen. Hij mag zich daarbij enkel te goed doen aan eten en drinken dat hem wordt aangereikt door de dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen de inwoners van de regio Tigray een 400 meter hoge berg om een kerkdienst bij te wonen. In Zwitserland onthult het reddingsteam van Zermatt waarom miljoenen wandelaars, bergbeklimmers en skiërs jaarlijks de Zwitserse Alpen bezoeken, ondanks het risico op een (dodelijke) verwonding.

Earth's Natural Wonders op tv

Gezondheid zwitserland alpen beklimmen festival wandelaars bergbeklimmers kerkdienst indianenstam ethiopië skiërs dorpsbewoners cruciaal 400 meter jaarlijks reddingsteam regio dansen inwoners zermatt bezoeken eten drinken against the odds seizoen seizoen 2 risico enkel.