Bekijk de uitzending van Earth's natural wonders terug

Za 16 februari 2019 | 21:05 Earth's natural wonders IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Earth's natural wonders gemist? Bekijk hier naar Earth's natural wonders gemist.

Earth's natural wonders

Datum
Za 16 februari 2019
Tijd
21:05 tot 22:00
Zender
NPO 2
IMDb
7.4
Genre
Natuurmagazine
Jaar
2015
Twitter hashtag
#earthsnaturalwonders
Deel-url
gids.tv/21780166

Vanaf vanavond is het eerste seizoen van de Britse natuurdocumentairereeks drie zaterdagen om 21:05 uur te zien op NPO 2. In de drie weken daarna wordt het nieuwe seizoen uitgezonden.

Deze serie vertelt het verhaal van de wonderbaarlijkste plekken die onze planeet rijk is, met aandacht voor de grote natuurwonderen van de aarde en de bijzondere levens van de mensen en wezens die er wonen.

In deze wetenschappelijke en natuurhistorische documentaire kun je opgaan in verbluffende landschappen en meeleven met de bijzondere verhalen van de bewoners: van Sherpa’s die zich met gevaar voor eigen leven een weg banen over verraderlijke gletsjers op de Mount Everest tot Indonesische vissers die samenwerken met walvishaaien om vissen te vangen in de vulkanische Ring van Vuur in de Stille Oceaan.

Deze documentaireserie laat met nieuwe technieken zien hoe de dynamische krachten de prachtige landschappen op onze planeet hebben gevormd en nog steeds veranderen.

Earth's natural wonders op tv

.
Promo: Earth's natural wonders