Bekijk de uitzending van Earth from Space terug

Do 26 september 2019 | 20:40 Earth from Space

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Earth from Space gemist? Bekijk hier naar Earth from Space gemist.

Earth from Space

Datum
Do 26 september 2019
Tijd
20:40 tot 21:40
Zender
NPO 1
Genre
Natuurdocumentaire
Jaar
2019
Twitter hashtag
#earthfromspace
Deel-url
gids.tv/22963917

In de nieuwe, vierdelige BBC-natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's bijzondere gebeurtenissen in de natuur vastgelegd. Zoals wisselende seizoenen, een planeet die razendsnel verandert en kleurrijke Nederlandse tulpenvelden.

Ruimte
Dankzij de allernieuwste technologie kan het verhaal over het leven op aarde vanuit een totaal nieuwe invalshoek worden verteld. Vanuit de ruimte. En dat levert prachtige beelden op, die de komende donderdagen om 20:30 uur te zien zijn op NPO 1.

Spectaculair
In de eerste aflevering zijn spectaculaire natuurverschijnselen, weersveranderingen en ingrijpende seizoenswisselingen te zien. Vastgelegd met camera's op de grond, in de lucht en in de ruimte.

Kleur van poep
Een olifantenfamilie heeft met droogte te kampen, nog onbekende kolonies keizerspinguïns zijn te herkennen aan de kleur van hun poep en er worden mysterieuze ijsringen ontdekt die robbenjongen in gevaar kunnen brengen.

Earth from Space op tv

.