Bekijk de uitzending van DWDD Summerschool terug

Do 13 juni 2019 | 21:35 DWDD Summerschool

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van DWDD Summerschool gemist? Bekijk hier naar DWDD Summerschool gemist.

DWDD Summerschool

Datum
Do 13 juni 2019
Tijd
21:35 tot 22:15
Zender
NPO 1
Genre
Cultuurmagazine
Jaar
2019
Twitter hashtag
#dwddsummerschool
Officiële Twitter
@dwdd
Uitzending gemist
DWDD Summerschool gemist
Deel-url
gids.tv/22410717

De komende weken is voor het derde jaar DWDD Summerschool te zien op NPO 1. Elke donderdag om 21:40 uur geeft een bekende Nederlander een gastcollege over kunst en cultuur uit hun eigen vakgebied.

De komende weken komen zanger Waylon over de Outlaws in de countrymuziek, Femke van der Laan over verdriet en Diederik van Vleuten over James Cook vertellen.

In de eerste aflevering neemt Bart Van Loo je mee naar de Lage Landen in de middeleeuwen (1369-1467). Hij vertelt over de extravagante banketten, uitgekiende huwelijkspolitiek en nobele ridders. Wat werd er geserveerd, was er ook muziek, wat waren de regels van het riddertoernooi?

DWDD Summerschool op tv

Kunst muziek nederlander bekende nederlanders gastcollege cultuur ridders bekende nederlander waylon dwdd verdriet eerste aflevering middeleeuwen party vleuten james zanger laan magazine diederik van vleuten van vleuten regels seizoen 3 seizoen outlaws aflevering 1.