Bekijk de uitzending van Droomhuis Gezocht: rust in Zweedse natuur terug

Vr 6 november 2020 | 20:35 Droomhuis Gezocht: rust in Zweedse natuur

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Droomhuis Gezocht: rust in Zweedse natuur gemist? Bekijk hier naar Droomhuis Gezocht: rust in Zweedse natuur gemist.

Droomhuis Gezocht: rust in Zweedse natuur

Datum
Vr 6 november 2020
Tijd
20:35 tot 21:20
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Carrie ten Napel, Sybrand Niessen
Deel-url
gids.tv/25334728

In deze aflevering van Droomhuis Gezocht helpt Sybrand Niessen ondernemers Olaf (43) en Marinca (43) bij hun zoektocht naar een huis in Zweden.

Verweven
Olaf en Marinca runnen niet alleen een gezin met drie kinderen, maar ook nog vier restaurants en een cateringbedrijf. Hoewel ze met elkaar verweven zijn alsof ze elkaar al hun hele leven kennen, zijn zij pas 5 jaar samen.

Jachthond
In hun vrije tijd gaat Olaf graag op pad met de jachthond en trekt Marinca eropuit met haar paard.

Mooiste provincie
De drukte die het stel ervaart in Nederland, hopen zij los te laten in Zweden. En daar hebben zij een specifieke regio voor in gedachte: Dalarna, in het midden van hetland. Het wordt ook wel de mooiste provincie van Zweden genoemd.

Plan
Een paar jaar geleden kwamen Marinca en Olaf hier bij toeval terecht tijdens een rondreis. Al gauw daarna ontstond het plan voor emigratie. Dalarna is een regio vol ongerepte bosrijke natuur, akkers en meren en vooral in trek bij mensen die de drukte willen ontvluchten.

Je kunt alle afleveringen van Droomhuis Gezocht terugkijken via gids.tv/programma/droomhuis-gezocht.

Droomhuis Gezocht: rust in Zweedse natuur op tv

.