Bekijk de uitzending van Droomhuis gezocht terug

Ma 25 november 2019 | 21:25 Droomhuis gezocht

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Droomhuis gezocht gemist? Bekijk hier naar Droomhuis gezocht gemist.

Droomhuis gezocht

Datum
Ma 25 november 2019
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2019
Presentatie
Sybrand Niessen
Twitter hashtag
#DroomhuisGezocht
Uitzending gemist
Droomhuis gezocht gemist
Deel-url
gids.tv/23338030

In deze aflevering van Droomhuis Gezocht gaan Nathalie en Dirk-Jan op zoek naar een droomhuis in Frankrijk.

Samenwonen
De twee hebben elkaar leren kennen tijdens een vakantie in Kroatië. Inmiddels zijn zij tien jaar samen en hebben een latrelatie. Als er een huis bijkomt in Frankrijk, gaan zij één van de twee huizen in Nederland verkopen en voor het eerst samenwonen.

Charente
Eén regio steekt er voor het stel met kop en schouders bovenuit: de Charente. Dat gebied ligt in het midden van Frankrijk en is vernoemd naar de gelijknamige rivier in het gebied. Het bestaat hier vooral uit bossen en veel mooie heuvellandschappen.

Ondergrondse kerk
Carrie ten Napel gaat in deze aflevering 20 meter onder de grond om een wel heel bijzondere kerk te bezoeken. Er is ooit 10 jaar over gedaan om dit ondergrondse gebouw helemaal met de hand uit te hakken. Verder bezoekt zij een indrukwekkende plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog op verzoek van de Nederlandse overheid veel Nederlandse joden zijn opgevangen.

Droomhuis gezocht op tv

Frankrijk overheid tweede wereldoorlog buitenland nederland vakantie rivier kerk joden wereldoorlog droomhuis bossen hakken steekt regio gezocht bezoeken carrie ten napel sybrand niessen sybrand droomhuis gezocht plek seizoen tien jaar verkopen deze.