Bekijk de uitzending van Dries Mertens: God in Napels terug

Do 7 juni 2018 | 21:30 Dries Mertens: God in Napels

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dries Mertens: God in Napels gemist? Bekijk hier naar Dries Mertens: God in Napels gemist.

Dries Mertens: God in Napels

Datum
Do 7 juni 2018
Tijd
21:30 tot 22:20
Zender
Eén
Genre
Voetbal
Deel-url
gids.tv/20379554

Sportdocumentaire over Rode Duivel Dries Mertens.

Dries Mertens is het voorbije seizoen op een aantal momenten van dichtbij gevolgd door iemand uit zijn onmiddellijke omgeving. Vrienden van Dries hebben met een camera de speler gevolgd bij hem thuis, op de club, en voor en na belangrijke wedstrijden. Dat leverde persoonlijke, vaak verrassende en soms zelfs ontroerende beelden op.

Op het einde van het seizoen is Ruben Van Gucht dan zelf naar Napels getrokken om Dries op te zoeken. Hij heeft met hem gepraat over hoe zijn leven als topvoetballer eruit ziet en natuurlijk ook wat hij verwacht van het komende WK voetbal. Ruben toont Dries ook de beelden die door zijn vrienden gemaakt zijn.

Dries Mertens is na 5 jaar in Napels uitgegroeid tot de absolute publiekslieveling van de voetbalgekke Napolitanen. Al twee jaar op rij strijdt Napoli tot op het einde van het seizoen mee voor de landstitel in Italië. Dries hoeft maar even de deur uit te gaan of hij wordt aangeklampt voor handtekeningen en selfies. Maar het leven als stervoetballer heeft ook mindere kanten, zoals het missen van familie op belangrijke momenten.

Dries Mertens: God in Napels op tv

Voetbal italië wk voetbal manchester camera napels napoli dries mertens handtekeningen selfies dries stervoetballer mertens duivel landstitel familie seizoen aflevering 1 thuis.
Dries Mertens: God in Napels - Trailer