Bekijk de uitzending van Dream School terug

Ma 25 maart 2019 | 21:25 Dream School

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dream School gemist? Bekijk hier naar Dream School gemist.

Dream School

Datum
Ma 25 maart 2019
Tijd
21:25 tot 22:30
Zender
NPO 3
Genre
Realityreeks
Jaar
2019
Presentatie
Lucia Rijker
Twitter hashtag
#dreamschool
Deel-url
gids.tv/21978842

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019).

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het gesprek hierover leidt tot onenigheid. Ook Chess heeft een pittig gesprek met Lucia en mist daardoor het grootste gedeelte van de tweede kookles van chefkok Ron Blaauw, die verder een goede sessie heeft met de rest van klas. Ook de les van fotograaf Ahmet Polat valt bij de meeste leerlingen weer in de smaak, al heeft Marvin er wel de pest in. Tijdens de tweede les van schrijfster Griet Op de Beeck komt het gedicht van Tatanka hard aan bij haar klasgenoten en ook Olcay Gulsen verrast met haar levensverhaal, dat behoorlijk op dat van sommige leerlingen lijkt.

Dream School op tv

School leerlingen fotograaf discussie mist vastgelopen klas rector verbinden kookles chefkok schoolverlaters pest ahmet gedicht marvin liekens goedele jongeren goedele liekens lucia rijker griet op de beeck eric van 't zelfde dream school klasgenoten olcay gulsen ron blaauw seizoen 3 seizoen beweging gesprek deze seksueel overschrijdend gedrag.