Bekijk de uitzending van Down the Road terug

Ma 4 februari 2019 | 20:35 Down the Road

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Down the Road gemist? Bekijk hier naar Down the Road gemist.

Down the Road

Datum
Ma 4 februari 2019
Tijd
20:35 tot 21:25
Zender
Eén
Genre
Documentaire
Jaar
2019
Twitter hashtag
#downtheroad
Deel-url
gids.tv/21731595

Na de talloze mooie reacties op het eerste seizoen van Down the road, pakte Dieter Coppens voorbije zomer opnieuw zijn koffer om met zes nieuwe reisgenoten aan een groot avontuur te beginnen. Op 6 september verzamelden Charlotte, Julie, Maud, Geoffrey, Maarten en Yens op de oprit van Dieter om de reis van hun leven te maken.

Hoe dat verliep, is vanaf vanavond elke maandag om 20:35 uur te zien in Down the road op de Vlaamse zender Eén.

Dit jaar wordt Dieter bijgestaan door begeleidster Saar. Samen trekken ze 21 dagen door Zuid-Afrika. Ze starten in Kaapstad, volgen een stuk van de Garden Route en eindigen boven Johannesburg in het natuurpark Pilanesberg.

De avontuurlijke trip zit vol nieuwe ervaringen: surfen, ziplinen, een safari en een ballonvaart zijn maar enkele van de onvergetelijke activiteiten op het programma. Maar de groep geniet minstens even hard van de kleine momenten samen. Zoals samen koken, babbelen rond het kampvuur, meezingen in de auto en samen giechelen op de kamer.

Elke week leren ze elkaar én zichzelf beter kennen, groeit hun vriendschap, en verleggen ze hun eigen grenzen. Tien weken lang kunnen ook de kijkers hen beter leren kennen en genieten van hun avonturen.

Down the Road op tv

Auto documentaire zuid-afrika zomer koffer natuurpark grenzen surfen vriendschap safari johannesburg koken ballonvaart kaapstad maud rondreis route avontuur zender meezingen reacties garden the road reis seizoen aflevering 1 seizoen 2 week thuis maarten lang.