Doutzen Kroes: On top of the world

Meest recente uitzending
Datum
Do 15 december 2011
Tijd
22:35 tot 23:00
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/6865735

Doutzen Kroes vertelt in een exclusief interview over de hoogtepunten van de legendarische Victoria's Secret Show, het contact met de andere Angels en over haar moederschap.

Doutzen Kroes staat al acht jaar aan de wereldtop van de modellenwereld en reist daarvoor de hele wereld rond. De Friese schone trouwde vorig jaar met dj Sunnery James en beviel dit jaar van een jongetje.

Enkele weken later deed ze alweer een bikinishoot voor Victoria's Secret en na een jaar afwezigheid keerde ze in november terug als een van de Angels van het merk tijdens de jaarlijkse lingerieshow.

De afgelopen week maakte ze ook nog eens haar acteerdebuut in de Nederlandse film Nova Zembla. Op zijn zachtst gezegd heeft het model dus een turbulent leven.

Toch maakt ze voor Net5 tijd vrij om openhartig te vertellen over haar leven. Zo doet ze een boekje open over haar leven als beroemdheid, haar reizen en over hoe ze haar man en kind vaak moet missen. Doutzen vertelt ook hoe ze zo snel weer in vorm is gekomen na haar zwangerschap.

Doutzen: ‘Ik wilde bewijzen dat het kan. Dat je als moeder toch nog op de catwalk kan staan. Dat geeft mij een krachtig gevoel. Als moeder voel je je niet meer altijd sexy, maar door mijn werk mag ik me wel zo voelen. Dat is heel bijzonder.'

Doutzen spreekt verder over hoe het er achter de schermen van de Victoria's Secret Fashion Show aan toegaat, hoe ze zich voorbereidt en hoe het is om met de meest bekende en spraakmakende modellen van de wereld te werken.

De Nederlandse nieuwkomer Bregje Heinen liep voor het eerst mee in de show. ‘Ze is prachtig en ze heeft een heel natuurlijke uitstraling. Dat zie ik bij heel veel Nederlandse meisjes.'

Doutzens acteerdebuut in de film Nova Zembla en over haar aanstaande ruimtereis komen ook aan bod. Doutzen: ‘Nova Zembla is een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Maar met Space Expedition Curaçao ga ik ook nog tien minuten de ruimte in. Daar ben ik wel echt heel zenuwachtig voor. Het schijnt dat zoiets je hele leven verandert.'

Meer op tv: Detective op tv , Ijshockey op tv en Wat Is Er Op Televisie Vanavond? op tv