Bekijk de uitzending van Door andere ogen terug

Ma 18 maart 2019 | 20:25 Door andere ogen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Door andere ogen gemist? Bekijk hier naar Door andere ogen gemist.

Door andere ogen

Datum
Ma 18 maart 2019
Tijd
20:25 tot 20:55
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire
Jaar
2019
Presentatie
Fons de Poel
Twitter hashtag
#doorandereogen
Deel-url
gids.tv/21940828

In Door Andere Ogen uit wordt vanavond Ronald Koeman geportretteerd. Onder anderen zijn oudere broer Erwin, dochter Debbie, zoon Tim, sportverslaggever Jack van Gelder en FC Groningen-directeur Hans Nijland schetsen een beeld van de bondscoach.

Aan de vooravond van de WK-kwalificatiereeks van het Nederlands elftal brengt het MAX-programma Door Andere Ogen een persoonlijk portret van bondscoach Ronald Koeman. Door Andere Ogen volgt het leven en de loopbaan van de speler en coach, die een tomeloos ambitieuze jongen was.

In de voorbije jaren is Koeman, volgens ingewijden, aanzienlijk milder geworden. Tegenslagen in zijn persoonlijk leven hebben daarin een belangrijke rol gespeeld, in het bijzonder de periode waarin zijn echtgenote Bartina moest genezen van borstkanker.

Volgens de mensen in zijn omgeving ervaart Ronald zijn huidige baan als bondscoach in veel opzichten als een verademing, vergeleken bij de constante druk die hij als clubtrainer op topniveau ervoer.

Door andere ogen op tv

Sport jack van gelder sportverslaggever ronald koeman politiek portret documentaire borstkanker nederlands elftal cultuur dochter hans nijland deskundigen familieleden coach bondscoach de poel amusement genezen loopbaan koeman nijland fons de poel fons vooravond baan zoon druk broer.