Bekijk de uitzending van Door andere Ogen terug

Ma 17 september 2018 | 20:25 Door andere Ogen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Door andere Ogen gemist? Bekijk hier naar Door andere Ogen gemist.

Door andere Ogen

Datum
Ma 17 september 2018
Tijd
20:25 tot 20:55
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire
Jaar
2018
Twitter hashtag
#doorandereogen
Deel-url
gids.tv/20949803

Vanavond zendt Omroep MAX een portret van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff uit. In de tweede uitzending van Door Andere Ogen komen onder meer Jeanine Hennis-Plasschaert, Kees Boonman en Arnoud-Jan Bijsterveld aan het woord.

Hij is winnaar van De Slimste Mens, uitverkozen tot Politicus van het Jaar, de best geklede man van het land en zelfs de meest sexy politicus van Den Haag. "Maar dat alles maakt een mens nog niet tot een goed politicus", zegt politiek commentator Kees Boonman. "Zijn losse houding is ook een risico in een calvinistisch land als het onze. Politiek is een moeilijker vak dan we denken. Het kan in vierentwintig uur gebeurd zijn."

De politieke bliksemcarrière van Dijkhoff wordt behalve door Kees Boonman belicht door Dijkhoffs jeugdvriend Christophe van der Maat, partijgenoot Jeanine Hennis-Plasschaert en Arnoud-Jan Bijsterveld, hoogleraar Cultuur in Brabant aan de Universiteit van Tilburg, waar Dijkhoff ooit cum laude afstudeerde.

Door Andere Ogen is een actueel biografieënprogramma onder leiding van Fons de Poel. In dit MAX-programma worden de levens en carrières belicht van spraakmakende personen uit de werelden van o.a. sport, amusement, cultuur en politiek. Intimi, deskundigen, familieleden en andere betrokkenen voorzien de levensverhalen van duiding en zorgen voor originele invalshoeken en nieuwe perspectieven.

Door andere Ogen op tv

.