Bekijk de uitzending van Dokter Deen terug

Do 1 maart 2018 | 20:35 Dokter Deen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dokter Deen gemist? Bekijk hier naar Dokter Deen gemist.

Dokter Deen

Datum
Do 1 maart 2018
Tijd
20:35 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Dramaserie
Jaar
2018
Twitter hashtag
#dokterdeen
Uitzending gemist
Dokter Deen gemist
Deel-url
gids.tv/19726700

Het spiksplinternieuwe en laatste seizoen van Dokter Deen is vanaf vanavond te zien bij Omroep MAX. Elke donderdag om 20:25 uur op NPO 1 wordt de kijker meegenomen in het leven van Vlielands bevlogen huisarts Maria Deen, vertolkt door Monique van de Ven. Nieuwe acteurs dit seizoen zijn Maartje van de Wetering, Maartje Remmers en Mingus Dagelet.

Het derde seizoen van Dokter Deen eindigde met een hartaanval van Maria Deen op het strand, middenin een speech waarin ze Oscar ten huwelijk wilde vragen. Leeft ze nog? Na een kort vervolg op seizoen drie, speelt de rest van het vierde seizoen zich vier jaar later af.

In de eerste aflevering van seizoen 4 wordt uit de doeken gedaan hoe het is afgelopen met Maria Deen. Ze moet een zware operatie ondergaan en de afloop daarvan is onzeker. Vier jaar later hebben Maria’s zoon Robbert en zijn vriendin Pip de huisartspraktijk overgenomen. Maria’s dochter Isa en haar man Freek, de dominee, hebben hun intrek genomen in het huis van Dokter Deen. Daar zorgen ze voor Femke, het kind van Maria’s derde kind Wendy, en voor Moeder Deen.

Het is onduidelijk hoe het met Maria is en of ze nog leeft. Moeder Deen vraagt er voortdurend naar, maar iedereen geeft haar een ander antwoord. Moeder Deen is ervan overtuigd dat ze dood is. De geestestoestand van Moeder Deen gaat hard achteruit. Isa wil haar het liefst naar een verzorgingshuis sturen, maar Moeder Deen wil daar niets van weten. Isa’s huwelijk met Freek is sleets geworden. Ze hebben het veel te druk met het zorgen voor anderen. Wendy studeert in Utrecht diergeneeskunde. Met de gezondheid van hun oom Jan Barendtsz gaat het slecht. En dan gebeurt er iets totaal onverwachts…

Dokter Deen op tv

.