Bekijk de uitzending van Docu: Lots of Kids, a Monkey and a Castle terug

Wo 5 augustus 2020 | 23:05 Docu: Lots of Kids, a Monkey and a Castle

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Docu: Lots of Kids, a Monkey and a Castle gemist? Bekijk hier naar Docu: Lots of Kids, a Monkey and a Castle gemist.

Docu: Lots of Kids, a Monkey and a Castle

Datum
Wo 5 augustus 2020
Tijd
23:05 tot 00:40
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire
Acteurs
Gustavo Salmerón
Deel-url
gids.tv/24822632Als meisje droomde Julita over een leven als moeder met veel kinderen, een aap en een kasteel. Nu is de moeder van filmmaker Gustavo Salmerón de tachtig gepasseerd en haar wensen zijn allemaal in vervulling gegaan. Ze kreeg zes kinderen, had ooit een aap en bewoont een kasteel dat vol staat met spullen. Als de economische crisis in 2008 toeslaat moet zij verhuizen. Maar hoe?

Botten
Gustavo Salmerón keert met zijn broers en zussen terug naar het kasteel om te helpen de talloze bezittingen van hun aan verzamelwoede lijdende moeder uit te zoeken. Tussen die spullen moet zich ergens een doos met de botten van Julita's grootmoeder bevinden die tijdens de Spaanse burgeroorlog in 1930 is geëxecuteerd. Gustavo probeert de doos terug te vinden om de botten een decente begrafenis te kunnen geven. Maar waar moet hij beginnen met zoeken?

Veertien jaar
Julita blijkt een vat vol tegenstrijdigheden met een groot gevoel voor drama en humor. Filmmaker Gustavo Salmerón werkte veertien jaar aan dit familieportret waarin zijn moeder de hoofdrol heeft.== Sla Je Slag ==
Word jij een winnaar tijdens het reclameblok? Bied mee op één van onze productveilingen op bit.ly/SlaJeSlagNL

Docu: Lots of Kids, a Monkey and a Castle op tv

.