Bekijk de uitzending van Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan terug

Ma 28 september 2020 | 20:25 Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan gemist? Bekijk hier naar Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan gemist.

Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan

Datum
Ma 28 september 2020
Tijd
20:25 tot 21:30
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire, Kunst/cultuur
Acteurs
Suzanne Raes
Deel-url
gids.tv/25114796

Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het laatste deel van zijn theatertournee van 'Adem in, adem uit'.

Carré
Regisseur Suzanne Raes volgde de komiek in de tweede helft van 2019. Jochem Myjer sloot zijn ruim drie jaar durende theatertournee van Adem in, adem uit, af met zijn honderdste voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Uitputtingsslag
Voor deze uitputtingsslag moet alles wijken. Daarom leeft Jochem als een monnik. Alles voor de 'perfecte show'. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is.

Beschermen
De documentaire geeft een unieke blik achter de schermen die de succesvolle cabaretier dicht op de huid volgt wanneer hij doorweekt en uitgeput van het podium afkomt. De mensen om hem heen, waaronder zijn vrouw, willen hem beschermen tegen zijn eigen grenzeloze behoefte het iedereen naar de zin te maken. Want daarmee doet hij uiteindelijk zichzelf tekort.

Bekijk de eerste beelden van deze documentaire op gids.tv/v240407/nog-eentje-dan.

Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan op tv

.