DNA Onbekend

Meest recente uitzending
Datum
Za 4 juli 2020
Tijd
15:10 tot 16:00
Genre
Informatief
Acteurs
, Dionne Stax, Ruben de Jong
Website
DNA Onbekend
Twitter hashtag
#dnaonbekend
Officiële Twitter
@dnaonbekend
Uitzending gemist
DNA Onbekend gemist
Deel-url
gids.tv/24647560

Herhaling. In de laatste aflevering van DNA Onbekend dit seizoen helpt Dionne Stax weer twee mensen die twijfels hebben over wie hun vader is.

Anders
Cock is opgegroeid in een groot arbeidersgezin. Met haar moeder heeft ze altijd een goede band gehad, maar met haar vader had ze eigenlijk niets. Cock heeft altijd het gevoel gehad dat ze anders was dan de andere kinderen. Haar zussen lijken niet op haar.

Ongemakkelijk
Als meisje werd ze vaak aangezien als een kind uit een andere familie. Toen is het zaadje gepland over de twijfel die ze nu heeft. De vader van die familie kwam namelijk altijd koffie drinken bij haar moeder als haar vader van huis was. Cock kreeg altijd een ongemakkelijk gevoel als hij er was.

Gevoelens
Ook Ariane heeft twijfels. Ze hoort twee jaar geleden op een familiereünie dat haar vader niet haar vader kan zijn. Haar gevoelens over haar vader worden op dat moment bevestigd. Zij werd namelijk anders behandeld dan haar broer en zussen.

DNA-test
Als ze haar moeder confronteert met het verhaal dat ze van haar familie heeft gehoord, komt zij ook daadwerkelijk met de naam van haar mogelijke vader. Ariane komt er via via achter wie deze man is. Hij is inmiddels overleden, maar DNA Onbekend heeft gelegd met zijn kinderen om DNA-test te kunnen doen.

Bekijk alle afleveringen van DNA Onbekend op gids.tv/programma/dna-onbekend.

Meer op tv: Bayern München op tv , Excelsior op tv en Hockey op tv