Bekijk de uitzending van Dit zijn wij terug

Do 14 november 2019 | 20:35 Dit zijn wij

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dit zijn wij gemist? Bekijk hier naar Dit zijn wij gemist.

Dit zijn wij

Datum
Do 14 november 2019
Tijd
20:35 tot 21:25
Zender
NPO 1
Genre
Dramaserie
Jaar
2019
Regisseur
Mark de Cloe
Acteurs
Felix Burleson, Ellen Dikker, Sabri Saad El Hamus, Kay Greidanus, Zora Hamel
Twitter hashtag
#ditzijnwij
Deel-url
gids.tv/23256723

In de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Dit zijn wij' worden zestien afleveringen lang de levens van verschillende hoofdpersonen gevolgd. Ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. Elke donderdag rond 20:30 uur op NPO 1 en daarna terug te kijken via Gids.tv.

35 jaar
De hoofdrolspelers zijn allemaal op dezelfde dag jarig. In de eerste aflevering worden Katja, Johan, Edgar en Kasper 35 jaar. Ze zitten allemaal in een totaal andere fase van het leven.

Wake-up-call
Johan verwacht samen met zijn grote liefde Anna, die op het punt staat te bevallen, een drieling. Voor Kasper betekent zijn 35ste verjaardag een wake-up-call. Hij is klaar met zijn rol in een soapserie en wil nu eindelijk een gerespecteerd acteur worden.

Obesitas
Katja worstelt al haar hele leven met haar gewicht. Bij een obesitaskliniek ontmoet ze Jacob, die haar helemaal van haar stuk brengt. De geadopteerde Edgar vindt na een flinke zoektocht eindelijk zijn biologische vader.

Verrassende wending
Wat heeft het leven voor deze 35-jarigen in petto? Door een verrassende wending is te zien hoe het lot al deze mensen met elkaar verbindt. De serie 'Dit zijn wij' is gebaseerd op de Amerikaanse serie 'This Is Us'.

Bekijk de eerste beelden van 'Dit zijn wij' op gids.tv/v135949/dit-zijn-wij

Dit zijn wij op tv

.