Bekijk de uitzending van Dirty Grandpa terug

Ma 18 maart 2019 | 20:29 Dirty Grandpa IMDb: 5.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dirty Grandpa gemist? Bekijk hier naar Dirty Grandpa gemist.

Dirty Grandpa

Dirty Grandpa
Datum
Ma 18 maart 2019
Tijd
20:29 tot 22:40
Zender
RTL 7
IMDb
5.9
Genre
Komedie
Jaar
2016
Regisseur
Dan Mazer
Acteurs
Robert de Niro, Zac Efron, Julianne Hough, Aubrey Plaza, Zoey Deutch
Deel-url
gids.tv/21941084

Dirty Grandpa is een Amerikaanse komediefilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Dan Mazer. Met hoofdrollen onder andere voor Zac Efron, Robert De Niro en Julianne Hough.

Dirty Grandpa volgt het verhaal tussen opa Dick Kelly (Robert De Niro) en kleinzoon Jason Kelly (Zac Efron) die beiden op het eerste zicht enorm verschillen. Jason is een ambitieuze advocaat en zijn opa een ex-militair. Na de dood van zijn vrouw, wil Dick de laatste jaren van zijn leven stevig vieren. Hij wil op reis gaan en genieten van het leven met alles erop en eraan. Hij sleurt zijn kleinzoon mee in dit knotsgekke avontuur van drank, feestjes en seks. Dit is niet wat Jason zich had voorgesteld van een reis met zijn opa, maar de twee lijken zich toch te vermaken en groeien dichter naar elkaar toe. Loopt hun avontuur slecht af of is dit de reis van hun leven?

De filmrecensies over deze film zijn zeer negatief. Naast de zeer platte grappen werd serieus afgevraagd of het imago van een respectabel acteur Robert De Niro niet volledig te grabbel wordt gegooit. Andere kritieken waren de zeer tenenkrommende dialogen, het slechte verhaal en de geforceerde moraal van deze film maken het allemaal nóg erger. Typisch gevalletje van, je hou ervan of je haat het.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dirty-grandpa

Dirty Grandpa op tv

Dichter oorlogsveteraan advocaat vrouw productie film florida acteur seks groeien imago ondernemen spring break volwassen kleinzoon avontuur komedie ex-militair moraal streamen drank kelly dood robert de niro zac efron haat grappen julianne hough reis roadtrip negatief deze.
Dirty Grandpa - Trailer