Bekijk de uitzending van Dieren in nesten terug

Do 28 november 2019 | 14:20 Dieren in nesten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dieren in nesten gemist? Bekijk hier naar Dieren in nesten gemist.

Dieren in nesten

Datum
Do 28 november 2019
Tijd
14:20 tot 14:45
Zender
Eén
Genre
Reportage
Presentatie
Chris Dusauchoit
Deel-url
gids.tv/23347518

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Dierenmagazine.

Het Natuurhulpcentrum maakt zich klaar om enkele jonge reetjes uit te zetten in een groot wildpark. Maar eerst moeten ze gevangen worden. Dierenarts Stef geeft hen een spuitje om de autorit naar het park rustig te ondergaan. Mopshond Brutus wordt door zijn baasjes binnengebracht in het UZ in Merelbeke. Hij heeft zich bezeerd door van een stoel te vallen. Zijn ontstoken teen moet geamputeerd worden. In het Sealife Center in Blankenberge wordt een klapmutszeehond verzorgd. Het verzwakte dier is aangespoeld op onze stranden. Zijn medicijnen worden verstopt in een lekker visje. Maar de zeehond voederen blijkt niet zo gemakkelijk. Het is een agressief diertje. Veearts Heidi gaat op bezoek bij Martine. Haar pasgeboren veulentje Djamilla is verstoten door de moeder en wordt nu met de papfles gevoederd. Djamilla is bovendien tegen een elektrische prikkeldraad aangelopen.

Dieren in nesten op tv

Dieren medicijnen agressief dierenarts zeehond nesten baasjes prikkeldraad verstopt stranden aangespoeld moeder gevangen reportage pasgeboren seizoen aflevering 1 elektrische martine wildpark.