Bekijk de uitzending van Dieren in nesten terug

Wo 27 november 2019 | 14:20 Dieren in nesten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dieren in nesten gemist? Bekijk hier naar Dieren in nesten gemist.

Dieren in nesten

Datum
Wo 27 november 2019
Tijd
14:20 tot 14:45
Zender
Eén
Genre
Reportage
Deel-url
gids.tv/23344452

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit.

Sil en zijn collega's moeten een ree vangen die in een privétuin terechtgekomen is. Niet gemakkelijk zo blijkt, zelfs met vier sterke mannen. Pony Cupido dacht dat hij een groot paard was en brak uit om bij de andere paarden in de wei te staan. Maar hij kreeg een schop tegen zijn hoofd en nu brengt baasje Chris hem naar het dierenhospitaal in Merelbeke. In Planckendael leert Francis enkele studenten dierengeneeskunde de wallabies kennen. De jonge mini-kangoeroes moeten verdoofd worden. Marie-Rose maakt zich zorgen over haar hond Libbie. Die heeft een gezwel aan haar tandvlees. Dierenarts Johan komt Libbie ophalen voor een operatie. Eén van de jonge stieren van boer Bosmans is veel te mager. Heidi komt een kijkje nemen.

Dieren in nesten op tv

Dieren hond paard studenten paarden operatie stieren pony dierenarts nesten ophalen collega's baasje hoofd cupido reportage seizoen zorgen verdoofd.