Bekijk de uitzending van Dieren in nesten terug

Do 14 november 2019 | 14:20 Dieren in nesten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dieren in nesten gemist? Bekijk hier naar Dieren in nesten gemist.

Dieren in nesten

Datum
Do 14 november 2019
Tijd
14:20 tot 14:45
Zender
Eén
Genre
Reportage
Deel-url
gids.tv/23262178

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit.

Louis en zijn zoon Geert brengen hun Koi-karper naar het UZ. Ze maken zich zorgen, want de schubben en de vinnen van de vis lijken af te brokkelen. Dokter Kathleen moet de vis in slaap brengen om hem goed te kunnen onderzoeken. Dokter Johan gaat op huisbezoek op een schip. Daar vertelt schippersvrouw Sonja dat haar terrier Whisty hevige pijn aan zijn buikje heeft. Er zit ook een gezwelletje. Johan heeft meteen zijn vermoedens. Sil en Bart moeten naar een manege. De eigenaars hebben een torenvalk gevangen die gekwetst is aan zijn vleugel. En Francis moet de hoeven bijschaven van een takin. Dat is een elandachtig dier, stevig gebouwd en met stevige hoorns. Francis moet dus extra uit zijn doppen kijken wanneer hij het beest in slaap schiet.

Dieren in nesten op tv

Dieren manege vleugel dokter het beest nesten beest schip hoorns gevangen reportage schiet seizoen zoon kijken torenvalk zorgen.

Meer uitzendingen van Dieren in nesten