Bekijk de uitzending van Dieren in nesten terug

Za 13 april 2019 | 13:30 Dieren in nesten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Dieren in nesten gemist? Bekijk hier naar Dieren in nesten gemist.

Dieren in nesten

Datum
Za 13 april 2019
Tijd
13:30 tot 14:04
Zender
Eén
Genre
Reportage
Deel-url
gids.tv/22083821

Seizoen 9 - Aflevering 30 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit.

In Zuid-Afrika, in het Tswalu-wildpark, gaan ze vandaag met man en macht antilopen en koedoes vangen die naar andere reservaten moeten. Een grote rol is weggelegd voor Dani, de piloot. Hij is erg ervaren, en een beetje gek, en vooral dat laatste helpt. - Jasper is een schattige Engelse cocker spaniel. Zijn baasje komt met hem naar de Dierenkliniek in Merelbeke, omdat zijn hartje verdachte geluiden produceert. Hij heeft een aangeboren hartafwijking, maar gelukkig zal hij daar nooit veel last van hebben. - Het was heel heet in juli, en dan bestaat er gevaar voor botulisme. Sil en Bart van het Natuurhulpcentrum varen het kanaal af, op zoek naar dode en zieke dieren. Zij verspreiden de ziekte, en als ze niet ingrijpen kan dat dramatische gevolgen hebben

Dieren in nesten op tv

Dieren verdachte zuid-afrika piloot natuurpark bevallen wandelen kalf botulisme ingreep dierenkliniek keizersnede dokter ganzen tong nesten gras cheetah baarmoeder cocker baasje geluiden dode gevaarlijk gevaar ziekte eten kanaal reportage dicht lost varen probleem seizoen verrassing geen heet dani jasper de boer.